Service, klantvriendelijkheid en goed advies is onze prioriteit


Apotheek Dubois, gelegen in Heule-Watermolen, is reeds 3 generaties lang een gevestigde waarde in Heule.

Apotheker Diederik Dubois maakt samen met zijn team van 3 apothekers en 1 apothekersassistente graag tijd vrij voor uw vragen en wil u bijstaan met een passend advies.


Leer ons beter kennen

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven, worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd. En volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. 

Zo kan u bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlening. 

Korting via je spaartegoed

Bij aankoop van niet terugbetaalde producten, zowel online als in de apotheek, ontvang je 5% korting op een spaarrekening via je persoonlijke kortingskaart. Dit spaartegoed wordt na tien aankopen van een kortingsproduct verrekend.

Homeopathie

Eén van onze vele specialiteiten is homeopathie, hier vindt u de beschikbaarheid van homeopatische middelen in onze apotheek. 

Granulen en Globulen

Covid-19 snelle antigeentesten

Heeft u symptomen van covid-19 of heeft u een positieve zelftest afgelegd?

Maak hier uw afspraak

Webshop

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. 

Sneller dan het internet! Wij worden als apotheek driemaal per dag beleverd door onze groothandel. Producten besteld voor 15u30 kunnen vanaf 18u dezelfde dag nog afgehaald worden. 

Producten online besteld kunnen afgehaald worden in de apotheek of klaargelegd in één van onze beveiligde afhaalkluisjes (betaling vooraf via Payconiq). Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren. 

OPGELET we beschikken over een zeer grote voorraad in de apotheek. De voorraad die staat aangegeven op onze website is echter deze van onze groothandel. Dit wil dus niet noodzakelijk zeggen dat we dit ook in de apotheek op voorraad hebben. Maar we kunnen het product indien nodig wel bestellen.

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen

Hulp nodig?

Zit je met vragen of zou je graag persoonlijk advies krijgen? Laat het ons weten!

Neem contact op

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

maandag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

dinsdag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

woensdag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

donderdag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

vrijdag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

zaterdag

08:30 - 12:30

zondag

gesloten