All Day Calcium Forte Comp 75

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Calcium en vitamine D zijn nodig voor de instandhouding van normale beenderen en tanden. Ook voor kinderen zijn calcium en vitamine D nodig voor een normale groei en de ontwikkeling van het beendergestel. Vitamine D draagt bij tot de normale opname van calcium.

Samenstelling

Samenstelling

Samenstelling per 6 tabletten RI*
Calcium 800 mg 100%
Vitamine D 7,5 µg 150%

* = RI: Referentie Inname

Ingrediënten

Calciumcitraat; vulstoffen: microkristallijne cellulose; glansmiddelen: hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat, talk, triglyceride; antiklontermiddel: siliciumdioxide; kleurstof: titaandioxide; cholecalciferol.

Details
CNK3335353
FabrikantenBiover, Perrigo
MerkenBiover
Breedte53 mm
Lengte75 mm
Diepte122 mm