Bibs 2 Fopspeen Duo Haze/blossom 2

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
Onze Color-fopspeen is het originele BIBS-model, dat al meer dan 40 jaar op de markt wordt gebracht. Hij is voorzien van de karakteristieke ronde beschermplaat van het merk BIBS, met drie ventilatiegaten en een ronde bevestigingsring gegraveerd BIBS.

De speen is rond en imiteert de vorm en grootte van de moederborst om uw baby meer comfort te bieden.

De ronde speen bevordert de plaatsing van de tong en de zuigtechniek, vergelijkbaar met borstvoedingsomstandigheden. Door de ronde vorm kunnen de zijdelen van de tong omhoog komen en om de speen passen, net als tijdens het geven van borstvoeding.

De speen is voorzien van een ventiel dat de lucht naar buiten laat wanneer de baby de speen aandraait. Dankzij dit ventilatiesysteem wordt de lucht in de fopspeen via het ventiel naar buiten afgevoerd, waardoor de fopspeen plat wordt zodat deze op natuurlijke wijze de vorm van de mondholte van de baby volgt.

Het ventiel is ook de reden waarom er na reiniging en sterilisatie water in de speen aanwezig kan zijn. Als dat zo is, knijp dan gewoon in de speen om het overtollige water eruit te persen.

Het ronde, lichtgewicht schild is zo georiënteerd dat het de gevoelige en tere huid rond de mond van de baby niet raakt en het contact met de neus van de baby tot een minimum beperkt. Dit verkleint de kans op vochtophoping uit speeksel, wat huiduitslag en irritatie kan veroorzaken.

De bescherming wordt in één maat aangeboden, ongeacht de maat van de speen.

Samenstelling
  • De beschermkap is gemaakt van materiaal dat geschikt is voor levensmiddelen. Volledig vrij van BPA, PVC en ftalaten.
  • De fopspeen is gemaakt van natuurlijk rubberlatex. Omdat natuurrubberlatex een natuurlijk materiaal is, kunnen er kleurvariaties optreden.
Indicatie

Fopspeen maat 2: +6 maanden.

Details
CNK4480380
FabrikantenInfinity Pharma
MerkenBibs