Bronchostop Bronchodirect Cough Syrup 120ml

Geneesmiddel
Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Broncho 2 in 1 Adult Hoestsiroop (120 ml) is geschikt voor de behandeling van elke hoest die gepaard gaat met een verkoudheid, zowel een droge als slijmhoest. Met zijn dubbele werking wordt de droge hoest direct verlicht dankzij het heemstwortelextract en zorgt de honing in de siroop tegelijk voor het makkelijk ophoesten van slijm. Broncho 2 in 1 Adult is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en bevat een aangename sinaasappelsmaak.

Deze hoestsiroop verlicht alle types hoesten, zoals een droge hoest, kriebelhoest, slijmhoest, prikkelhoest, geïrriteerde hoest, vastzittendehoest, diepzittende hoest, niet-productieve hoest, kinkhoest, vette hoest … bij verkoudheid. Gemiddeld duurt een verkoudheid één week.

Gebruik

Gebruik de meegeleverde maatbeker:

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 15 ml siroop innemen, tot 4 keer per dag.

Samenstelling

Samenstelling 15 ml bevat: 250 mg heemstwortelextract, 750 mg honing.

Bevat ook: xylitol, xanthaan, glycerol watervrij, citroenzuur, sinaasappelaroma, methyl-4-hydroxybenzoaat, propyl-4-hydroxybenzoaat, gezuiverd water.

Indicatie

Verlicht direct uw hoestbuien tijdens de verkoudheid met de Broncho 2 in 1 Adult Hoestsiroop.

Contra indicatie

Dit medisch hulpmiddel wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, tijdens de borstvoeding of in geval van allergie voor een van de ingrediënten. Niet bewaren boven 25 °C. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Details
CNK4118378
FabrikantenPerrigo