Calmosine Borstv. Plant Biotine Magn. Stick14x10ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Beveiligd Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Calmosine Borstvoeding is een voedingssupplement op basis van plantenextracten, biotine (vitamine B8) en magnesium. Het verbetert en stimuleert de melkproductie (FENUGREC), vermindert de vermoeidheid (MAGNESIUM), draagt bij tot de vitaliteit (ROZEBOTTEL) en werkt ontspannend (PASSIFLORE).

Zonder bewaarmiddelen - Geen toegevoegde smaakstoffen en suiker.

Gebruik

Twee capsules van 10 ml per dag, puur te drinken of verdund in een grote hoeveelheid water (een in de ochtend en een in de middag) zolang als nodig is.Vanaf de eerste dagen na het starten met de borstvoeding of na het verlaten van de materniteit. De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden voor zwangere vrouwen. De mono-doses voor éénmalig gebruik moet weggegooid worden na opening. Is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl

Samenstelling

PLANETEXTRACTEN (PLANTAARDIGE GLYCERINE, FENUGRIEKZAAD - TRIGONELLA FOENIUM-GRAECUM, BOVENGRONDSE DELAN VAN PASSIFLORA - PASSIFLORA INCARNARA, ROZENBOTTEL - ROSA CANINA), WATER, MAGNESIUM - GLYCEROFOSFAAT, BIOTINE (VITAMINE B8 ); ZUURMAKER - CITROENZUUR

Details
CNK3760782
FabrikantenExpanscience, Laboratoires Laudavie
MerkenCalmosine
Breedte83 mm
Lengte136 mm
Diepte43 mm