D-fusion Film Folic Film Orodisp 28

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Beveiligd Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Orodispergeerbare films (ODF's) voor zwangerschapswens, zwangerschap en borstvoeding

D-Fusion ® Film Folium bevat foliumzuur en vitamine D3 (colecalciferol) in de vorm van een orodispergeerbare film.


Foliumzuur (ook bekend als foliumzuur of vitamine B9) draagt ​​bij aan de groei van maternaal weefsel tijdens de zwangerschap. Foliumzuur speelt namelijk een essentiële rol in het proces van celdeling en dus in de ontwikkeling en groei van de baby.


Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, hebben ook een verhoogde behoefte aan vitamine D3. De belangrijkste rol van vitamine D is om de juiste opname van calcium te stimuleren. Vitamine D is daarom essentieel voor de vorming en instandhouding van sterke botten en gezonde tanden.


D-Fusion ® Film Folic is een dunne film in postzegelformaat en bevat vitamine D3 (colecalciferol) met unieke eigenschappen en voordelen voor patiënten:

  • Geen slikken, geen water nodig
  • Geen risico op verstikking
  • Exacte dosering
  • Bewezen verbetering van de acceptatie door de patiënt
  • Sublinguaal voor snellere opname
  • Goede smaak (smaakmaskering) versus olieachtige formuleringen
  • Draagbaar, gemakkelijk te vervoeren en op te slaan
Gebruik

Aanbevolen dosis: 1 orodispergeerbare film per dag.

Samenstelling

D-Fusion® Film Folic: Ingrediënten:

verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose (E464); colecalciferol (vitamine D3); zoetstof: xylitol (E967), sucralose (E955); bevochtigingsmiddel: glycerine (E422); emulgator: suikeresters van vetzuren (E473); kleurstof: titaandioxide (E171); fruitaroma; foliumzuur.

Details
CNK4220562
FabrikantenAxone Pharma
MerkenD-fusion