Delical Creme Dessert La Floridine Aardbei 4x125g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Levensmiddelen voor medisch gebruik.

Melkroom dessert, hoog eiwit, hoog caloriegehalte, gearomatiseerd. Gebruiksklaar, UHT gesteriliseerd.

180 kcal, 10 g eiwit per 100 g.

Gefabriceerd in Frankrijk in een gecertificeerde fabriek 22 000

Gebruik

1 tot 4 potjes van 125 g per dag (of 1 tot 2 potjes van 200 g), aan te passen aan de behoeften van de patiënt of het medisch voorschrift.

Te nemen in plaats van het gebruikelijke dessert of als tussendoortje. Serveer gekoeld, bij voorkeur door de producten in de koelkast te zetten.

Samenstelling

Ingrediënten: Volle melk (32%), water, melkeiwit, suiker, raapzaadolie, room (melk), maltodextrine, gemodificeerd maïszetmeel, aroma's, zuurteregelaar (E524), vitaminen (C, E, A, B5, PP, D3, B2, K1, B6, B1, B12, B9, B8), verdikkingsmiddel (E407), emulgator (E471), kleurstof: beta-caroteen.

Indicatie

Proteïne-energieondervoeding (bejaarden, kanker, ziekte van Alzheimer), elke cachectiserende of katabole pathologie, anorexie of eetlustloosheid, spieratrofie.

Neurodegeneratieve ziekten, stomatologie, kankers van de KNO-sfeer.

Slikstoornissen, pijnlijk slikken. Kauw- en bijtproblemen.

Contra indicatie

Te gebruiken onder medisch toezicht. Onvolledig voedsel, kan niet worden gebruikt als enige voedingsbron. Er moet op worden toegezien dat de textuur geschikt is voor het slikvermogen van de patiënt. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Het voorschrift moet worden aangepast voor patiënten met nier- en/of leverinsufficiëntie of voor pediatrisch gebruik.

Details
CNK4415006
FabrikantenBS Nutrition
MerkenDelical