Fleximate Supersoft Pl 60/13mm 5 Fss6013

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Beveiligd Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het schuim van de SuperSoft plakken is van een bijzonderesamenstelling. Het gaat hier om een dun en glad materiaal met een gesloten celstructuur zodat dit geen vocht kan opnemen of geleiden. Het voordeel is duidelijk. De plakken zijn buitengewoon soepel en comfortabel door het ontbreken van de traditionele polyethyleen toplaag, die tot dusver meestal werd gebruikt bij stomaplakken. Daardoor is de SuperSoft plak ook veiliger. Een polyethyleenrand die na het wegsmelten van de kleeflaag rond de stoma blijft staan is immers vrij scherp en kan in de stoma snijden. Dit euvel is bij SuperSoft plakken uitgesloten.

Details
CNK2323905
FabrikantenEurotec
MerkenAlterna