Influ-zinc Tabl 90

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Beveiligd Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Verzachtend effect op de neus, keel en luchtwegen.

Gebruik

Volwassenen : 2 tot 8 tabletten per dag

Kinderen : 1 tot 4 tabletten per dag

Tussen de maaltijden naar behoefte opzuigen. Niet eten of drinken direct na opzuigen. Een overmatig gebruik kan laxerende effecten hebben. Geschikt voor vegetariërs. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Samenstelling

samenstelling per tablet :

Xylitol, Maltodextrine, Glycine, Acerola poeder extract (Malpighia punicifolia L. : natuurlijke bron vitamine C) (Vitamine C 15 mg), Sinaasappelaroma, Zinkgluconaat (Zink 2,5 mg), Magnesiumzouten van vetzuren

Indicatie

Verzachtend effect op de neus, keel en luchtwegen

Contra indicatie

Niet eten of drinken direct na opzuigen. Een overmatig gebruik kan laxerende effecten hebben. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Details
CNK1275551
FabrikantenPharma Nord
MerkenPharma Nord
Breedte88 mm
Lengte141 mm
Diepte35 mm