Nestle Yogolino Appel Aardbei 90g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nestlé Yogolino Appel Aardbei is een dessertje met appel- en aardbeiensmaak en een zachte textuur, aangepast aan de voedingsbehoeften van baby's van 6 maanden tot 3 jaar. Bevat calcium en magnesium voor de opbouw van sterke botten en zink om baby's te helpen goed te groeien. Het bevat minder suikers* dan andere dessertjes in de koelrayon en bevat geen kunstmatige kleur-, bewaar- of smaakstoffen. Het knijpzakje is gemakkelijk om mee te nemen, en handig om de baby zelf te laten eten. *Tov het markgemiddelde

Samenstelling
Gemiddelde analyse Per 100 g *% DRI
Energie kJ/kcal 328/78
Vetten g 1,5
Waarvan verzadigd vetzuren g 1
Koolhydraten g 13
Waarvan suikers g 11
Vezels g 1,1
Eiwitten g 2,4
Zout g 0,08
Calcium mg 145 36%
Zink mg 1,3 33%
Magnesium mg 27 34%
*% van Dagalijkse Referentie Inname (DRI)
Details
CNK3268091
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNestle
Breedte76 mm
Lengte128 mm
Diepte35 mm
Verpakkingshoeveelheid1x90g