Nestle Yogolino Fraise Pomme 8x100g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Beveiligd Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Uw baby van 6 tot 36 maanden heeft een calciumbehoefte die twee keer zo hoog is als die van een volwassene*. Nestlé® heeft daarom een assortiment melkproducten ontwikkeld dat speciaal op uw baby is afgestemd. Ze bevatten calcium en magnesium voor sterke botten en zink om uw baby te helpen goed te groeien. De portiegrootte en de zachte textuur zijn ideaal voor de eetlust van uw baby.

De Nestlé® Yogolino® Appel Aardbei fles is perfect om je baby te helpen zelfstandig te eten en is erg praktisch om overal mee naartoe te nemen !

* Volgens zijn gewicht

Gebruik

Vanaf 6 maanden.

Je baby mag zijn Nestlé® Yogolino® knijpzakjes helemaal alleen drinken. Kan je baby het nog niet alleen? Giet dan de inhoud van het zakje op een lepeltje vooraleer je het hem geeft.

Samenstelling
Warmtebehandelde gefermenteerde melk 39% (volle melk, melkfermenten), appelpuree 37%, aardbeienpuree 12%, water, suiker, tapiocazetmeel, melkeiwit, gefilterd weiconcentraat (melk), minerale zouten (magnesiumcitraat, zinksulfaat), zuurteregelaar (citroenzuur), natuurlijke aroma's.
Details
CNK4493219
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNestle