Nutrilon Fibers+ 1+ Pdr 800g

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Sinds 125 jaar ontwikkelen de teams van wetenschappers, kinderartsen en voedingskundigen bij Nutricia de meest geavanceerde Nutrilon®-formules en bieden je zo het beste van onze expertise.

Nutrilon® Fibers+ is een peuter groeimelk in een poedervorm voorziet in de voedingsbehoeften van kinderen vanaf 1 jaar, met een unieke formule die rijk is aan vezels.

  • Voorziet in 50% van de dagelijkse behoefte aan vezels*
  • Bevat vitamine D die bijdraagt tot een normale werking van het immuunsysteem
  • Bevat ijzer, dat bijdraagt tot een normale cognitieve werking
  • Bevat calcium en vitamine D voor het behoud van sterke botten
  • Poedermelk in een doos van 800 g in een handige, hygiënische verpakking met een voorziene ruimte om het maatschepje op te bergen. Makkelijk in gebruik door het vierkante formaat.

Heb je vragen over je eigen voeding, of over de voeding van je kindje? Onze voedingskundigen staan voor je klaar!

Telefoon (gratis): 0800 16 16 85 - Whatsapp: +32 471 13 43 00

Belangrijk: Nutrilon® Fibers + Peuter Groeimelk is geschikt als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding.

Nutricia is fier B Corp® gecertificeerd te zijn!

*Richtlijnen van de Hoge Gezondheidsraad voor de gemiddelde behoefte aan vezels voor kinderen. Voor 500 ml Peuter Groeimelk per dag, bijvoorbeeld in 2 innames, 's morgens en 's avonds.

Gebruik

Om te openen, verwijder het veiligheidslipje.
Gebruik de handige afstrijkrand in de doos. Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel.Om te sluiten, druk in het midden van het deksel om het poeder vers te houden.

1) Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.

2) Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.

3) Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen.

4) Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.

5) Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg

Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.

Samenstelling

Magere melk, lactose (melk), weiproduct (melk) (gedemineraliseerde wei, wei-eiwitconcentraat), galacto-oligosacharidensiroop (melk), maltodextrine, palmolie, zonnebloemolie, koolzaadolie, poeder van galacto-oligosachariden (melk), fructo-oligosachariden, tricalciumfosfaat, calciumcarbonaat, trikaliumcitraat, L-ascorbinezuur, trinatriumcitraat, magnesiumchloride, emulgator (sojalecithine), taurine, cholinechloride, ijzersulfaat, natrium L-ascorbaat, kaliumchloride, zinksulfaat, nicotinamide, DL-α-tocoferylacetaat, calcium D-pantothenaat, kopersulfaat, pteroylmonoglutaminezuur, DL-α-tocoferol, retinylpalmitaat, D-biotine, thiaminehydrochloride, cholecalciferol, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, cyanocobalamine, kaliumjodide, mangaansulfaat, fytomenadion, natriumseleniet.

Indicatie

Nieuwe Nutrilon® Fibers+

Peuter Groeimelk rijk aan vezels.

Tijdens de eerste 3 jaar van zijn leven groeit je kindje snel en verandert zijn eetpatroon. Toch heeft hij nog steeds specifieke voedingsbehoeften, en mogelijks meer vezels nodig.

Nutrilon® Fibers+ Peuter Groeimelk 1+ is geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar tot en met 3 jaar, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding.

In België wordt geadviseerd om kindjes vanaf 1 jaar 500 ml peuter groeimelk te geven, bijvoorbeeld verdeeld over de ochtend en de avond.

Details
CNK3950052
FabrikantenNutricia Early Life Nutrition
MerkenNutrilon
Breedte130 mm
Lengte124 mm
Diepte199 mm