Physiomer Keelpijn Spray 20ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Beveiligd Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

PHYSIOMER® Keelspray is een handige spray in pocketformaat die werkt binnen 3 minuten. PHYSIOMER® Keelspray is een formule op basis van hypertonisch zeewater, honing, propolis en essentiële oliën. Heeft een aangename honing- en citroensmaak.

 • De keelspray verlicht, verzacht en zuivert de keel in geval van keelpijn, irritatie, een branderig gevoel en pijn of problemen bij het slikken.
 • De keelspray is, net zoals de PHYSIOMER® neussprays, een natuurlijk alternatief op basis van zeewater. Wat is de oorzaak van keelpijn? Wanneer de keel wordt blootgesteld aan infectiebronnen zoals virussen en bacteriën kan dit leiden tot pijnlijke ontstekingen zoals faryngitis (ontsteking van de keelholte) of tonsilitis (ontsteking van de amandelen). De ontstekingsreactie wordt gekenmerkt door een toename van vloeistoffen en immuuncellen in het slijmvlies. De immuuncellen triggeren de zwelling van het slijmvlies. Hierdoor komen de weefsels onder spanning te staan en kunnen ze beginnen schuren tegen elkaar waardoor de symptomen van keelpijn optreden. Dankzij de ontzwellende eigenschappen van het zeewater wordt het overtollige vocht uit de weefsels afgevoerd en werkt de keelspray op dezelfde manier als de PHYSIOMER® neussprays om een verstopte neus opnieuw vrij te maken.
 • Het zeewater in de keelspray wordt gecombineerd met de verzachtende kwaliteiten van honing, propolis en de essentiële oliën van Tijm linalol, Ravintsara en Wintergroen. Honing en propolisextract hebben verzachtende eigenschappen en zorgen voor een aangename smaak. De essentiële oliën helpen mee om de bacteriën en virussen te verwijderen via het drainage-effect.
Gebruik

Orale toediening: 3 sprays, tot 6 keer per dag.

1. Schud de fles vóórgebruik.

2. Verwijder het beschermkapje door het naar voren tetrekken.

3. Duw kort en krachtig en herhaal totdat een eerste verneveling wordtbekomen.

4. Spray 3 maal achteraan in dekeel.

Maak het uiteinde na elk gebruik proper met warm water en droog goed af. Plaats het beschermkapje terug. Om hygiënische redenen, gebruik 1 spray per persoon.

Voorzorgsmaatregelen:

PHYSIOMER® Keelspray mag niet gebruikt worden:

 • Als u allergisch bent voor een van de ingrediënten
 • Tijdens de zwangerschap of de borstvoeding
 • Bij kinderen jonger dan 6 jaar

U kunt even last hebben van een tintelend gevoel bij gevoeligheid of irritatie.

Neem contact op met een arts voordat u de spray gebruikt na een operatie of letsel.

Als de symptomen langer dan 10 dagen aanhouden, raadpleeg dan uw arts.

Als dit product wordt gebruikt door meer dan één persoon, kan de infectie zich verspreiden.

Te gebruiken binnen 6 maanden na de eerste spray.

Lees aandachtig de bijsluiter vóór gebruik.

Samenstelling

Hypertonisch zeewater 2,2 % totale zouten, plantaardige glycerine, acaciahoning, propolisextract. Hulpstoffen: natuurlijke munt, organische essentiële oliën van Tijm linalol, Ravintsara en Wintergroen, Natuurlijk citroenaroma.

Indicatie

PHYSIOMER® Keelspray werkt binnen 3 minuten.

 • Verlicht keelpijn
 • Helpt bacteriën en virussen te verwijderen
 • Verzacht de keel

Met zeewater, propolis en essentiële oliën.

Honing- en citroensmaak.

Contra indicatie
De Physiomer Keelspray mag niet gebruikt worden:
 • Als u allergisch bent voor één van de ingrediënten
 • Tijdens de zwangerschap of de borstvoeding
 • Bij kinderen jonger dan 6 jaar
Details
CNK3768280
FabrikantenPerrigo
MerkenPhysiomer
Breedte35 mm
Lengte41 mm
Diepte114 mm