Vitamine E 45ie Natural Caps 100

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Beveiligd Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Biover Vitamine E bevat een combinatie van vitamine E en tarwekiemolie. [1]Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 capsule per dag. Te nemen bij de maaltijd met wat water of vruchtensap. Bewaren buiten invloed van warmte en vocht.

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Zie verpakking voor gebruik.

Samenstelling

Ingrediënten:

tarwekiemolie (Triticum vulgare Vill.), gelatine, vitamine E, geleermiddel: glycerol

Samenstelling per 1 caps:

  • Vitamine E (45 IU, 250 %*): 30 mg α-TE
  • Tarwekiemolie: 240 mg

*= R.I. Referentie-Inname

Indicatie

Celbescherming

Details
CNK1679224
FabrikantenBiover, Perrigo
MerkenBiover
Breedte56 mm
Lengte76 mm
Diepte127 mm