Weleda Massage Olie Arnica 200ml

CNK: 636506

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Weleda Massage Olie Arnica 200ml

Richtprijs

€ 19,99

Gegevens

Een massage met Arnica Massageolie voor het sporten helpt spierkrampen en stijfheid voorkomen. Na lichamelijke inspanning zorgt het verwarmende effect van de olie ervoor dat de spieren goed ontspannen. Tegelijkertijd stimuleert ze de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor deze gezond en elastisch blijft. Ook bij stijfheid in nek en schouders brengt Arnica Massageolie verlichting. Dit product wordt dan ook sterk aanbevolen door fysiotherapeuten en sportartsen.

Meer informatie

EAN Code 4001638099240
Breedte 73 mm.
Hoogte 168 mm.
Diepte 45 mm.
Gebruik

Te gebruiken bij het sporten door voor de inspanning dun aan te brengen en na de inspanning voor een uitgebreide, langzame massage. Als lichaamsverzorging te gebruiken door na het douchen of een bad op de nog vochtige huid aan te brengen. Giet enkele druppels in de handpalm en wrijf beide handpalmen tegen elkaar. Verdeel de olie over het hele lichaam tot deze helemaal opgenomen is.

Samenstelling

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil , Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Fragrance (Parfum)1 , Arnica Montana Flower Extract , Betula Alba Leaf Extract , Limonene1 , Linalool1 , Geraniol1 , Coumarin1

Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Weleda